• Основи товарознавства

Навчальний посібник розкриває основні теоретичні і практичні положення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів. Основним методичним підходом написання посібника є логічне поєднання практичних аспектів менеджменту в торгівлі та експертизі продовольчої групи товарів. Значну увагу приділено екологічним інноваціям в товарознавстві. Навчальний посібник призначений для вивчення дисципліни «Товарознавство» при підготовці бакалаврів за напрямом «Менеджмент».

Атрибути
Автор Скрипчук П.М., Судук О.Ю.
Затверджено Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (Лист № 1/11-7647 від 25.04.2013 р.)
ISBN ISBN 978-966-327-254-2

Написати коментар

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Основи товарознавства

  • 39.30 грн.


Теги: Скрипчук П.М., Судук О.Ю.